Forum Podcast Blokada
KK Cedevita Olimpija in košarka nasploh

Splošni pogoji

Z uporabo tega foruma se strinjate, da ne boste objavljali nobenega gradiva, ki je lažno, obrekljivo, netočno, žaljivo, vulgarno, sovražno, nadlegovalno, nespodobno, nepristojno, spolno usmerjeno, ogrožajoče, gradiva, ki posegajo v zasebnost osebe, gradiva za "odrasle" ali kakor koli drugače krši kateri koli zakon. Na tem forumu je prepovedana vsaka samopromocija stvari, ki se ne navezujejo na košarko.

Upoštevajte, da osebje ali lastnika tega foruma ne morejo potrditi veljavnosti objav. Ne jamčimo za točnost, popolnost ali uporabnost predstavljenih informacij. Objavljena sporočila izražajo stališča avtorja in ne nujno stališča tega foruma, forumskega osebja ali lastnika foruma. Vsem, ki menijo, da je objavljeno sporočilo oporečno, priporočamo, da o tem takoj obvestijo administratorja ali moderatorja tega foruma. Osebje tega foruma si pridržuje pravico do odstranitve sporne vsebine v razumnem roku, če ugotovijo, da je odstranitev potrebna. To je ročni postopek, vendar upoštevajte, da določenih sporočil morda ne bomo mogli odstraniti v istem trenutku. Ta pravilnik velja tudi za podatke o profilu člana.

Odgovorni ste za vsebino objavljenih sporočil. Lastnika tega foruma si prav tako pridržujeta pravico, da razkrijeta vašo identiteto (ali katere koli druge povezane informacije, zbrane na tem forumu) v primeru uradne pritožbe ali sodnega postopka, ki bi izhajal iz kakršne koli situacije, ki bi nastala zaradi vaše uporabe tega foruma.

Ob registraciji lahko izberete svoje uporabniško ime. Svetujemo vam, da je ime "primerno". S tem uporabniškim računom, ki ga nameravate registrirati, se strinjate, da svojega gesla nikoli ne boste dali drugi osebi, razen administratorju, zaradi vaše zaščite in zaradi veljavnosti. Strinjate se tudi, da NIKOLI iz kakršnega koli razloga ne boste uporabljali računa druge osebe. VISOKO priporočamo tudi uporabo zapletenega in edinstvenega gesla za svoj račun, da preprečite krajo računa.

Po registraciji in prijavi na ta forum boste lahko podrobno izpolnili svoj profil. Vaša odgovornost je predstaviti čiste in natančne podatke. Vse informacije ki bodo netočne ali vulgarne, bodo odstranjene s predhodnim obvestilom ali brez njega s strani osebja foruma. Lahko se uporabijo ustrezne sankcije.

Upoštevajte, da se pri vsaki objavi beleži vaš IP naslov, ki bo blokiran s foruma v primeru hujše kršitve pravil. To se lahko zgodi samo ob hujši kršitvi pravil.

Upoštevajte tudi, da programska oprema v predpomnilnik brskalnika postavi piškotek, besedilno datoteko, ki vsebuje koščke informacij (na primer vaše uporabniško ime in geslo). To se uporablja SAMO za ohranitev prijave / odjave. Programska oprema ne zbira ali pošilja kakršne koli druge informacije v vaš računalnik.

Pravilnik o zasebnosti

PRAVNO OBVESTILO O PIŠKOTKIH
Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

UPORABA PIŠKOTKOV
Spletna stran forum.podcastblokada.com (e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije za optimizacijo storitev itd.) uporablja piškotke. S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča. Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto forum.podcastblokada.com nastavi piškotke na vaši napravi.

KAJ SO PIŠKOTKI?
Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika – glejte spodaj: nadzor nad piškotki.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN POTREBUJE PIŠKOTKE?
Glavni namen piškotka je, da (našemu) spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku (naše) spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

ZAKAJ NAŠA SPLETNA STRAN UPORABLJA PIŠKOTKE?
Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani), piškotki pomagajo pri izvajanju raznih spletnih storitev (spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.Sitemap